Haarlem lanceert initiatief ‘Helden van de Straat’

Geschreven op:24-06-2019

Helden van de Straat noemt de gemeente Haarlem ze; de mannen en vrouwen die zorgen dat de stad schoon, heel en veilig blijft.

Donderdag 20 juni werd voor het stadhuis de campagne afgetrapt die aandacht vraagt voor de inzet van deze medewerkers.​ Zes partners van gemeente Haarlem – BAM Infra, Dynniq, Spaarnelanden, Strukton, Valk+deGroot en VolkerInfra – die het beheer en onderhoud aan de openbare ruimte van de stad uitvoeren hebben deze campagne samen met de gemeente ontwikkeld.

Het doel van de campagne is om aandacht, begrip en waardering te vragen voor de mensen die zich dagelijks inzetten om de stad schoon, veilig en bereikbaar te maken. Bijvoorbeeld door het afval op te halen, te zorgen dat de bruggen veilig zijn, de verkeerslichten werken, de straatverlichting brandt en dat er nieuwe bomen worden geplant. Met de campagne Helden van de Straat wil gemeente Haarlem daar verandering in aanbrengen. Tijdens de lancering van de campagne bij het stadhuis in Haarlem zijn de posters van alle Helden gepresenteerd. En het resultaat mag er zijn! Maak kennis met onze Helden:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *