In één klap trede 3 op de Safety Culture Ladder!

Geschreven op:10-01-2022

Trede 3 op de Safety Culture Ladder

We zijn trots dat we trede 3 hebben behaald op de Safety Culture Ladder, voorheen bekend als de veiligheidsladder. Met het behalen van dit resultaat heeft Dynniq Mobility aangetoond dat veiligheid door al onze medewerkers wordt gedragen.

Veiligheid op 1

Veiligheid en gezondheid van de medewerkers heeft de hoogste prioriteit binnen Dynniq Mobility. De beoordelaars spraken dan ook van “een zeer toegankelijke en goed betrokken directie en management”. Ook is het de beoordelaars opgevallen dat Dynniq Mobility zich actief richt op duurzame inzetbaarheid van haar personeel. De betrokkenheid van alle medewerkers heeft ervoor gezorgd dat dat wij op alle onderdelen van de Veiligheidsladder ruim boven de norm hebben gescoord.

De veiligheidsladder

De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten en kent in totaal vijf treden. Tijdens het beoordelingsproces ligt de nadruk op de veiligheidscultuur. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn in een organisatie, hoe hoger de toegekende trede.

De komende jaren gaan we door met het verhogen van het veiligheidsbewustzijn binnen ons bedrijf, zodat we de volgende stap kunnen zetten naar trede 4 op de Safety Culture Ladder.