Over Dynniq Mobility

Ons verhaal

Wij zijn Dynniq Mobility. Wij veranderen de manier waarop mensen reizen: veiliger, efficiënter en duurzamer. Meer dan 1100 medewerkers houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van slimme oplossingen. Dit doen we wereldwijd. Je vindt onze mobiliteitsoplossingen in Afrika, Azië, Canada, Europa, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

Van openbare verlichting in steden, gemeentes en langs (rijks-)wegen, het op afstand beheren en onderhouden van tunnels, bruggen, sluizen en verkeersregelinstallaties tot complexe verkeersmanagementsystemen, wij maken het. Ons brede assortiment aan intelligente producten en diensten draagt bij aan het realiseren van maximale verkeersdoorstroming en een veilige leefomgeving. Zo zorgen we dat de wegcapaciteit optimaal wordt benut, middelen duurzaam worden ingezet en weggebruikers efficiënter en prettiger deelnemen aan het verkeer.

Op betrouwbare, open en proactieve wijze geven we samen met onze klanten, partners en distributeurs vorm aan de mobiliteit van morgen.

Dynniq Management Team

Jan Vos

CEO Dynniq Mobility

Monique van Leeuwen

Financieel Directeur

Evert Jan Pluimers

Directeur Projects & Asset Management

Rogier Sterkenburgh

Directeur Service

Linda Danker

HR Directeur

Niels Haenen

Manager Tender Office