Vakbeurs Openbare Ruimte 2021

Geschreven op:17-08-2021

Hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Kom langs op 22-23 september in Jaarbeurs Utrecht!

Goed nieuws!

We hebben goed nieuws ontvangen: de Vakbeurs Openbare Ruimte 2021 gaat door! Mogen wij je weer blij maken met een heerlijke kop koffie? Onze barista staat op woensdag 22 en donderdag 23 september weer voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht. Fijn om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en openbare verlichting te bespreken!

Bezoek ons op stand 3.4.35

Het is weer even wennen zo’n bezoek aan de beurs. Het gaat allemaal nét even iets anders dan we gewend zijn maar ook op gepaste afstand vertellen wij je graag alles over onze diensten op het gebied van mobiliteit en openbare verlichting. Met een vijfde van alle lichtpunten in beheer en jarenlange expertise in nieuwe technologie hebben wij alles in huis. Naast onze ruime expertise op het gebied van openbare verlichting, zijn wij marktleider op het gebied van verkeersoplossingen. Hiermee zijn wij in staat geïntegreerde verkeers- en verlichtingsoplossingen te bieden.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier alvast een impressie van de slimme ledverlichting voor gemeente Smallingerland.

Afspraak plannen?

Het is mogelijk om alvast een afspraak in te plannen met één van onze collega’s. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Registreer hier voor een gratis bezoek aan de beurs 

We zien je graag tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte!